Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g8.3g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g4.2g11kcal0.6g0g0.9g0g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g99kcal8.6g3.2g5.6g0.8g
Valittu annoskoko50g50kcal4.3g1.6g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal2.2g0.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g99kcal8.6g3.2g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570