Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)6g14kcal0.7g0g1.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 7.5g12kcal2.1g0g0.4g0g
Lihapullat saarioinen2.5g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Hapankaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistettu 2.5g13kcal0.4g0g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g106kcal7.8g2.8g6.6g1.6g
Valittu annoskoko50g53kcal3.9g1.4g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal2g0.7g1.7g0.4g
Arvot/100g100g106kcal7.8g2.8g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351