Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g49kcal0g12.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g118kcal0.6g28g0.2g1.2g
Valittu annoskoko50g59kcal0.3g14g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g29kcal0.2g7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g118kcal0.6g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731