Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g20g49kcal2g1.6g3.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl5g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g22kcal0.4g0.4g2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g175kcal5.8g6g13.8g0.2g
Valittu annoskoko50g88kcal2.9g3g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g44kcal1.5g1.5g3.5g0.1g
Arvot/100g100g176kcal5.8g6g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523