Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona21g14kcal2.5g0.8g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl10g38kcal3g0g2.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.6g11kcal0.3g2g0.1g0.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.9g2.3kcal0.1g0.3g0.1g1.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g165kcal14.6g6.6g8.6g3.6g
Valittu annoskoko50g83kcal7.3g3.3g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna25g41kcal3.7g1.7g2.2g0.9g
Arvot/100g100g165kcal14.6g6.6g8.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101