Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu19g7.7kcal0g1.8g0g0.3g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g61kcal0g15.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g146kcal0.2g35.6g0g1g
Valittu annoskoko50g73kcal0.1g17.8g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal0.1g8.9g0g0.3g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970