Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g38g36kcal3g5.3g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g146kcal6.4g12.6g8g6.2g
Valittu annoskoko50g73kcal3.2g6.3g4g3.1g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal1.6g3.2g2g1.6g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.6g8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678