Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g19g23kcal0.6g0.8g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g84kcal1.6g4.8g6.4g1.4g
Valittu annoskoko50g42kcal0.8g2.4g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal0.4g1.2g1.6g0.4g
Arvot/100g100g84kcal1.6g4.8g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015