Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 11g33kcal0.9g6.1g0.3g1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g4.9g7.9kcal1.1g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.9g11kcal0.8g0g0.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g7g23kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g221kcal14.2g12.2g12g2g
Valittu annoskoko50g110kcal7.1g6.1g6g1g
Annoskoko puolitettuna25g55kcal3.6g3.1g3g0.5g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568