Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 47g92kcal8.8g0g6.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pastajuusto valio mustaleima1.6g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g198kcal18.6g0.2g13.8g0g
Valittu annoskoko50g99kcal9.3g0.1g6.9g0g
Annoskoko puolitettuna25g50kcal4.7g0.1g3.5g0g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912