Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g30kcal1.8g2.2g1g1.6g
Valittu annoskoko50g15kcal0.9g1.1g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g8kcal0.5g0.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.2g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303