Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g5.6g18kcal0.8g3.3g0.1g0.6g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g107kcal10.8g9.2g2.6g1.4g
Valittu annoskoko50g54kcal5.4g4.6g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal2.7g2.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g107kcal10.8g9.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917