Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.9g16kcal1.3g0g1.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 10g2.9kcal0.2g0.3g0g0.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g6.1g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4.9g7.8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g73kcal3.8g2.4g5g0.8g
Valittu annoskoko50g37kcal1.9g1.2g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g2.4g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401