Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g22g5.5kcal0.2g1.1g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g4.1g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g77kcal7.6g3.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko50g38kcal3.8g1.7g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.9g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.4g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763