Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g5.9g35kcal1.2g0.4g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)16g41kcal4.1g0.2g2.7g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli5.9g4.1kcal0.6g0.2g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.9g4.3kcal0.7g0.1g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g5.9g13kcal1.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g221kcal18.2g2.8g14.6g0g
Valittu annoskoko50g111kcal9.1g1.4g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna25g55kcal4.6g0.7g3.7g0g
Arvot/100g100g220kcal18.1g2.8g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104