Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)21g23kcal4.5g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Sipulikuutiot rainbow5.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Punaviini 7.8g5.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g92kcal9.6g3g3.4g0.4g
Valittu annoskoko50g46kcal4.8g1.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal2.4g0.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.6g3g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351