Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g10g27kcal2g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g183kcal16g5.2g10.6g0.6g
Valittu annoskoko50g92kcal8g2.6g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g46kcal4g1.3g2.7g0.2g
Arvot/100g100g182kcal15.9g5.2g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233