Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.2g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voileipäkinkku,snellman1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Puolukka 7.5g2.9kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g143kcal11.6g5.6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko50g72kcal5.8g2.8g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal2.9g1.4g2g0.2g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514