Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)14g33kcal2.7g0g2.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)14g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi7.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g11g35kcal1.4g6.9g0.3g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g154kcal8.8g16.8g5.6g2.4g
Valittu annoskoko50g77kcal4.4g8.4g2.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g39kcal2.2g4.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g154kcal8.8g16.7g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786