Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g42kcal5g0g2.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)4.1g8.1kcal0.2g1.4g0.1g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g13g17kcal0.4g0.5g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Puolukka 3.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g159kcal12.4g6.8g9g0.4g
Valittu annoskoko50g80kcal6.2g3.4g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal3.1g1.7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12.3g6.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667