Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g29g12kcal0.1g3.4g0.1g0g
Kaurahiutale 2.3g8.6kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)7.5g26kcal0.9g5.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g184kcal4.6g33.4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko50g92kcal2.3g16.7g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g46kcal1.2g8.4g1g0.5g
Arvot/100g100g183kcal4.6g33.2g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844