Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g19g24kcal3.9g0g1.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)19g13kcal2.3g0.6g0.2g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g9g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.4g5.3kcal0g1.3g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g110kcal12.6g5.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko50g55kcal6.3g2.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g28kcal3.2g1.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g5.2g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958