Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Paprika keltainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli9g28kcal0.3g0.4g2.8g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g95kcal1g3g8.4g0.6g
Valittu annoskoko50g48kcal0.5g1.5g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g24kcal0.3g0.8g2.1g0.2g
Arvot/100g100g95kcal1g3g8.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716