Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g15g54kcal0.7g4.5g3.6g0.5g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g5.5g11kcal1g0g0.7g0g
Katkarapu 6.6g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Maito, Kevyt7.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g210kcal8.8g10g14.4g1g
Valittu annoskoko50g105kcal4.4g5g7.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g52kcal2.2g2.5g3.6g0.3g
Arvot/100g100g208kcal8.7g9.9g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415