Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.6kcal0.2g0.9g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g11g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g2.6g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g67kcal3.6g6.8g2.8g1g
Valittu annoskoko50g34kcal1.8g3.4g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal0.9g1.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193