Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl18g60kcal0.4g0.5g6.1g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g8.8g53kcal0.8g1.7g4.8g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton8.8g26kcal0.3g0.4g2.6g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g371kcal5.6g5.8g36g2.4g
Valittu annoskoko50g185kcal2.8g2.9g18g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g93kcal1.4g1.5g9g0.6g
Arvot/100g100g368kcal5.6g5.8g35.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943