Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g8.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g8.2g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g5.5g3.6kcal0.7g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g19kcal2.4g1.6g0g0g
Valittu annoskoko50g10kcal1.2g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna25g5kcal0.6g0.4g0g0g
Arvot/100g100g19kcal2.4g1.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139