Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell14g15kcal3.1g0g0.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g11g39kcal1.6g6.4g0.8g1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g13g22kcal1.5g2.9g0.2g1.7g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)7.7g13kcal0.2g0.3g1.3g0.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g5.5g6.6kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g192kcal13.2g21.4g5.4g6.4g
Valittu annoskoko50g96kcal6.6g10.7g2.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna25g48kcal3.3g5.4g1.4g1.6g
Arvot/100g100g191kcal13.1g21.2g5.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023