Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Sipuli 8.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g49kcal2g4g2g2.2g
Valittu annoskoko50g24kcal1g2g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal0.5g1g0.5g0.6g
Arvot/100g100g49kcal2g4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664