Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis38g42kcal8.2g0g1.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g135kcal19.8g1.4g5.4g0.8g
Valittu annoskoko50g68kcal9.9g0.7g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g34kcal5g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g134kcal19.6g1.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524