Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g20g34kcal3.9g0g2g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g16g26kcal1.2g4.8g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g143kcal11.8g10.6g5.8g1g
Valittu annoskoko50g71kcal5.9g5.3g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal3g2.7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g142kcal11.7g10.5g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759