Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 15g19kcal3.2g0g0.7g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g18g5.3kcal0.2g1g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g5.4g4.9kcal0.3g0.9g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g8.2g7.4kcal0.1g0.7g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g76kcal7.8g5.8g2.2g0g
Valittu annoskoko50g38kcal3.9g2.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal2g1.5g0.6g0g
Arvot/100g100g76kcal7.8g5.8g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308