Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 10g33kcal2.8g0g2.5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g88kcal6.2g3.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko51g44kcal3.1g1.8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.6g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.1g3.6g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929