Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g19g65kcal2.2g13.3g0.4g0.6g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g13g22kcal1.9g2.6g0.5g5.5g
Rypsiöljy rainbow3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g237kcal8.8g32.4g8g12.2g
Valittu annoskoko51g118kcal4.4g16.2g4g6.1g
Annoskoko puolitettuna25g59kcal2.2g8.1g2g3.1g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g7.9g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330