Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Riisi puuroutuva 1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g97kcal5.4g7.2g5.2g1.6g
Valittu annoskoko50g49kcal2.7g3.6g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g24kcal1.4g1.8g1.3g0.4g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.1g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590