Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g4.2g13kcal0.7g1.9g0.3g0.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl21g73kcal2.9g13.3g0.6g1.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g4.2g13kcal0.7g2.2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g205kcal8.6g34.8g2.8g4.6g
Valittu annoskoko51g103kcal4.3g17.4g1.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna25g51kcal2.2g8.7g0.7g1.2g
Arvot/100g100g203kcal8.5g34.4g2.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910