Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus42g29kcal6.7g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g3.1g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Valkoviini kuiva 5.2g3.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g107kcal13.8g0.4g4.4g0g
Valittu annoskoko51g54kcal6.9g0.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal3.5g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g106kcal13.6g0.4g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972