Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Perunajauhot,rainbow11g37kcal0g9.2g0g0.2g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 6.7g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 6.7g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g225kcal3.4g46.2g2.8g1g
Valittu annoskoko51g113kcal1.7g23.1g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal0.9g11.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g223kcal3.4g45.7g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386