Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.2g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl19g69kcal5.4g0g5.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g1.4g0.4kcal0g0g0g1.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.1g5.4kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g293kcal19.4g3.6g21.8g3.4g
Valittu annoskoko51g146kcal9.7g1.8g10.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna25g73kcal4.9g0.9g5.5g0.9g
Arvot/100g100g289kcal19.1g3.6g21.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488