Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g8.4g11kcal1.7g0g0.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g8.8g22kcal1.7g0g1.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g81kcal7.4g2.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko51g40kcal3.7g1.3g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal1.9g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.3g2.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049