Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali24g5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)11g27kcal2g0g2.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g87kcal5.2g2.8g6.2g1.4g
Valittu annoskoko51g44kcal2.6g1.4g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.3g0.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g86kcal5.1g2.8g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996