Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni rasvainen 4.2g16kcal0.5g0g1.6g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton13g29kcal1.5g0.3g2.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 25g14kcal0.4g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g122kcal5g8g8.2g0.6g
Valittu annoskoko51g61kcal2.5g4g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal1.3g2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218