Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 17g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore5.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Päärynä kuorittu 16g6.8kcal0g1.3g0g0.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki5.6g4.5kcal0.7g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g37kcal1.8g5g0.4g2.2g
Valittu annoskoko51g19kcal0.9g2.5g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g9kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Arvot/100g100g37kcal1.8g4.9g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714