Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 7.3g7.8kcal0.6g1g0g0.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.6g12kcal0.9g1.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g59kcal3.4g8g1g2.4g
Valittu annoskoko51g29kcal1.7g4g0.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal0.9g2g0.3g0.6g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.9g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829