Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g16g39kcal1.4g7.7g0.3g2g
Ketsuppi 4.4g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)12g22kcal2.8g0g1g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g5.5g21kcal1.3g0.1g1.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g190kcal14.4g17.4g6.2g4.2g
Valittu annoskoko51g95kcal7.2g8.7g3.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna25g48kcal3.6g4.4g1.6g1.1g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.2g6.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424