Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 7.7g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g89kcal6.8g6.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko51g45kcal3.4g3.4g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.7g1.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g88kcal6.7g6.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661