Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g5.5g3.8kcal0.7g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g29g98kcal4g18.8g0.7g1.8g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g2.9g10kcal0.8g0.1g0.8g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g1.5g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g1.5g1.3kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g300kcal12g38.8g10.8g3.6g
Valittu annoskoko51g150kcal6g19.4g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna25g75kcal3g9.7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g296kcal11.8g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149