Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)4.9g17kcal0.7g3.4g0.1g0.2g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 19g27kcal3.6g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g11g30kcal1g5g0.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g190kcal10.8g17.4g8.4g1.4g
Valittu annoskoko51g95kcal5.4g8.7g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g48kcal2.7g4.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657