Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g4kcal0.4g0.6g0g0g
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 19g59kcal2g11.1g0.4g1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g7.3g25kcal1.5g0g2.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 10g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g231kcal9.6g23.8g10.4g2g
Valittu annoskoko51g116kcal4.8g11.9g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna25g58kcal2.4g6g2.6g0.5g
Arvot/100g100g228kcal9.5g23.5g10.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399