Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 803.7g15kcal2.8g0.2g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g172kcal11.2g1g13.6g1g
Valittu annoskoko51g86kcal5.6g0.5g6.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal2.8g0.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g169kcal11g1g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107